Praha

Praha

onsdag 11 juni 2014

Bröllop

I slutet av maj var Ella med om sitt livs första bröllop då våra goda vänner gifte sig i Weimar. Det var en riktigt rolig dag och vädret var, precis som på vårt bröllop, alldeles perfekt - sol och ca +22 grader. Damerna kunde klä sig i somnarklänning men herrarna svettades inte i kostym. Ella bar en söt sjömansklänning som mormor köpt, klassiskt vacker utan rysch och blingbling ;-)
På det hela taget uppförde sig Ella exemplariskt under dagen. På förmiddagen sov hon över två timmar (händer mycket sällan!) och orkade sedan med genom både vigsel, skumppa-skålande (hon nöjde sig nog med mjölk) och tårtkalas (tysk tradition att ha kaffe och kaka på eftermiddagen efter vigseln, innan själva middagen/festen på kvällen). Sedan sov hon ytterligare 1,5 timmar och orkade då vara med om hela middagen på kvällen. Vi var faktiskt tvungna att väcka henne vid båda dagssoven (har knappt hänt förut).
En lyckad dag för oss på alla sett och härligt att kunna njuta av en bröllopsfest också med ett barn på 9 månader.

Spännande med ballonger tycker Ella. Mamma lyckades i garderoben hitta en klänning som var skuren så att det faktiskt gick att amma utan att ta av sig hela plagget :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar